Mo Orienteringsklubb Stiftet 1966
 

Dette er ett åpent diskusjonsforum. Du må registrere deg som bruker hvis du ikke allerede har gjort det. Alle som har registrert seg i forbindelse med påmelding på hjemmesiden kan bruke samme passord her.
• Logg inn

03.10.2010

Blåvegenløpet 2010

Takk til Jan Kåre som på eget initiativ arrangerte og etablerte Blåvegenløpet! Har vi startet en ny tradisjon?

Skrevet av tore.kolstadstart.no

16.06.2009

Mo 2dagers 2010

Skal vi satse ytterligere på Mo 2dagers i 2010 må vi bestemme oss nå. MG i Bodø og Nordnorsk mesterskap vil være viktige arrangement for å markedsføre oss. Har vi ressurser for å satse? Hvem har evt lyst til å starte jobben nå? Vi har et forslag til logo og en mulighet for å trykke t-skjorter. Skal vi gjøre slik som i 2008 at vi kombinerer med ei KM helg eller blir det problematisk nå når det er lagt inn 3 løp i KM helgene? Ola

Skrevet av ola.skogstadmonet.no

08.08.2007

Gratulerer

Gratulerer med nok en pris. Det er vel den tredje i rekken? Det er "draiv" over MoOK, og arti å følge med dere. Bamse

Skrevet av administrator

07.02.2007

Utfordringer i 2007 - hvilke ressurser trenger vi?

Jeg er helt enig i at den største utfordringen for MOOK framover er å ta vare på, videreutvikle og skape trivsel for unge utøvere (10-20 år). For å lykkes med dette er det avgjørende at vi greier å skape et miljø blant utøverne, både i forhold til utvikling innen o-sporten og sosialt. Den viktigste ressursen for å lykkes i dette arbeidet er voksne tilretteleggere. Vi har behov for trenere til å lede aktivitet, og vi har behov for gode miljøskapere. Pr i dag er vel situasjonen at de som stiller opp, bidrar svært mye. For å sikre kontinuitet i arbeidet framover har vi vel egentlig behov for å dele både ansvar og jobb på flere? Finnes det tidligere o-løpere eller andre som har lyst til å delta i arbeidet? Kan klubben og styret legge til rette for at både dagens ledere og nye krefter utenfra finner det enda mer attraktivt å bruke tid og krefter på rekrutteringsarbeidet?

Skrevet av tore.kolstadstart.no

06.02.2007

Satsningsområde 2007

Gårdagens årsmøte inneholdt mange viktige diskusjoner, og jeg har brukt tiden til å tenke gjennom noen av disse. For det første ble diskusjonen om bruk av penger viktig. Etter fjorårets innsats har vi endelig penger nok til å gjøre mer ut situasjonen enn vi har hatt tidligere år, det er bra. Spørsmålet er: hvor skal vi satse? Jeg mener den store satsningen bør være på det å få med de unge som er med i treningsgruppene videre. Hvordan? Kostnader: Her blir kanskje det Gunnar tok opp viktig. Vi må ikke prise oss ut. Det skal koste, egenandeler er viktige, men de må ikke drepe viljen til å være med. Gode treninger: Vi må ha et treningsopplegg som gjør at rekruttene raskt kommer inn i det å forstå o-teknikk. Dette er ikke lett, men det må jobbes med det. Ressurser: Vi bør bruke ressurser på dette arbeidet!!!!! Det vil i nærmeste framtid bli gjennomført et møte i treningsgruppa der vi skal planlegge sesongen. Etterpå vil det bli lagt ut en oversikt/plan på hjemmesida vår. En annen sak som ble tatt opp var kartarbeid. Vi skal jobbe videre med denne saken. Hvordan? Vi har områder å synfare, og vi skal forsøke å legge til rette for dette arbeidet. Men hvordan det skal legges til rette for gjennomføringen må vi komme tilbake til i mai! Jeg vil ellers rette en takk til alle de som tar gjenvalg slik at vi har et styre. Til alle dere andre, still opp i år og gjør en innsats. Vi trenger dere alle!

Skrevet av ole.wiemonet.no

16.01.2007

Lederskifte Mook

Klubben trenger ny leder, er det ingen av klubbens oppegående dyktige organisasjonsarbeidere som har lyst og arbeidskraft? Klubben er jo full av unge driftige krefter, la ikke gamlingen hindre dere. Ola

Skrevet av ola.skogstadmonet.no

11.08.2006

Glimrende hjemmeside!

Jeg har selv desverre ikke anledning til å delta i årets NNM, men vil benytte anledningen til å berømme Mo OK for glimrende hjemmeside. Tror med hånden på hjertet jeg vil påstå at dette er den beste arrangementshjemmesida som har blitt laget noen gang iallefall i nord-Norge. Meget oversiktlig, lett å finne frem og relevante pekere. All honnør til Mo OK og hjemmesideredaktøren for dette.

Skrevet av jhvfmtr.no

10.08.2006

Heldekning?

Vil det være krav om heldekning på sprinten, eller kan det løpes med shorts?
Det er samme regler på sprinten som på de andre distansene (dvs korte ermer - lange bukser/strømper). Store deler går i skogen. Jan Kåre Vatne.

Skrevet av jkvatneonline.no

08.08.2006

kan ikke noen vise petter fure litt rundt i fylket slik at han skjønner hvilke kommunikasjonsmuligheter som finnes her nord?

Skrevet av jokkmokkonline.no

07.08.2006

Svar til Sigurd Hynne

Du vil ikke nå felles trening og transport på torsdagen. Fra skola til Skillevollen er det ca. 1000 m.

Skrevet av dag-arnfinn.nilsenrana.kommune.no

05.08.2006

Transport til trening torsdag?

Jeg er en juniorløper ifra OK SKØYNAR i Trøndelag og vil vite når det er anledning til å trene på torsdag. Vi ankommer med tog til Mo i 2-3 tida. Når går det transport til trening og når er det anledning til å trene?? Er avstanden fra skolen til trening lang? Sigurd Hynne si_hynnmsn.com

04.08.2006

Ingen i klasse D35???

Finner ikke D35 på lørdagens liste på foreløpig påmeldingsliste. Er det virkelig ingen påmeldte eller er klassen bare falt ut av oversikten??? Dersom det førstnevnte skulle være tilfelle er dette meget tragisk. Som 35-løper får jeg dårlig samvittighet dersom det er fare for at NNM går uten D35 deltakelse og føler at jeg kanskje må revudere om ikke de 88 milene ned kanskje må tilbakelegges.
Det er nok desverre ingen som har meldt seg på i klasse D35. Ta gjerne turen og bli med!
Jan Kåre Vatne, Tidtaker

Skrevet av jkvatneonline.no

28.07.2006

Støtt opp om NNM

Enig med Karl-Gunnar fra den andre Reisa. Støtt opp om NNM, Nord-Norges viktigste løp. En spesiell oppfordring til oss fra Troms, vi er de som i snitt har kortest reiseavstand siden vi ligger i det midterste fylket i nord. Nordlandsværingene er flinke til å støtte opp om NNM når dette går i Troms eller Finnmark, derfor må vi være like flinke når NNM går i Nordland. Hans-Martin Vaeng Sørreisa OL

Skrevet av hans.martindorum.no

26.07.2006

Overskrift

Skuffende påmelding så langt til NNM. Oppfordrer alle til å ta turen til Mo i Rana. Viktig at NNM beholder sin status som "løpet i Nord-Norge",og da må alle ta ansvar å bruke den ene helga i året til dette. Hvis ikke vil arrangementet dø ut, og o-sporten i Nord-Norge det samme. For løperer fra Troms og Finnmark er det langt til Mo i Rana. Men det er lengre til Spania, Frankrike, etc...;)

Skrevet av karl-gunnarnonamesport.com

21.07.2006

gleder oss

Tekst gleder oss til nytt NNM på Helgeland, håper deltakerantallet blir som fortjent, til de som ikke allerede er påmeldt - STILL OPP

Skrevet av 4myrvangonline.no

02.06.2006

Svar til petterfure@hotmail.com

Det blir O-camp på Båsmo barneskole og Båsmo ungdomsskole. Skolene ligger ved siden av hverandre, i gangavstand ca 1000m fra Skillevollen som skal være arena for arrangementene alle dager. Det blir ingen organisert transport mellom O-camp og arena.

Skrevet av dag-arnfinn.nilsenrana.kommune.no

30.05.2006

DISTANSER-TRANSPORT

Hei. hvor langt vil det være fra o-camp til samlingsplass(er), og vil det bli mulighet for en eller annen type transport. Mvh Søring som vurderer tur

Skrevet av petterfurehotmail.com

23.03.2006

Vi gleder oss allerede til NNM

Som sagt under forrige NNM håper vi i BUL-Tromsø å stille mannsterke på Mo og gleder oss til å teste ut terrenget som vi har hørt så mye lovord om. God ide med et diskusjonsforum. Her blir det nok mye saklig og usaklig i tida fremover.

Skrevet av torilffagmed.uit.no

28.11.2005

Flott initiativ! Nå kan vi dele tanker og ideer om det meste. Husk møtet i hovedkommiteen i kveld :-)

Skrevet av hilde.masterdalsheirana.kommune.no

25.11.2005

Velkommen

Dette diskusjonsforumet er åpent for alle. Alle innlegg overvåkes imidlertid, og webansvarlige vil umiddelbart slette innlegg som ikke passer, eller som går over streken når det gjelder alminnelig folkeskikk.

Skrevet av jkvatneonline.no